Me, myself and I

and nothing else

Geen inspiratie? Of geen talent?

without comments

Een tijd geleden heb ik een Lensbaby Composer gekocht. Tot nu toe heb ik echter op wat probeersels geen enkele foto ermee gemaakt. Om de een of andere reden wil het maar niet lukken me er toe te zetten foto’s te gaan maken. Tijd voor een analyse!

Foto’s maken is een hobby voor mij. Toch twijfel ik soms wel of ik goed genoeg ben. Maar waarom eigenlijk? Ik doe het voor mijn plezier, niet voor eventuele inkomsten (alhoewel dat natuurlijk een aardige bijkomstigheid kan zijn: foto kopen?). Deze avond las ik de blogpost van Scott Bourne op de PhotoFocus blog precies waar het eigenlijk om gaat:

Do you doubt your talent?

Conclusie: wees meer jezelf, jij bent goed genoeg. Probeer niet jezelf minder teĀ  maken als je bent.

Edit: na dat ik dit gepost had las ik een gastpost van Trey Ratcliff op de blog van Scott Kelby: Being an Artist Sucks. Being an artist is awesome. Ik geloof dat de internets me iets proberen te vertellen…

Written by Patrick

December 16th, 2009 at 8:00 pm

Posted in just like that

Tagged with ,